Saturday, May 21, 2011

Pinocchio..remember me

Holala..F(X), Kpop group..aku suke kumpulan kpop ni sbb lagu drg bole layan.Tapi ape yang membuatkan aku lagi suke tgk drg ni sbb fashion drg mmg unik2.Slalu kpop group akan pakai lebih kurang same, tp f(x) lain ckit.Lagu terbaru drg Pinocchio, mmg best.Aku mmg akan tgk tiap2 minggu performance and fesyen terbaru yg drg pakai.Mmg menarik giler.

f(x) ni terdiri drpd 5 org..memula aku tak bape nak layan, tp mule minat selepas leader, Victoria join We Got Married.Rase kalu nak tau details pasal member2 f(x) ni, bole carik kat wiki kots..ahaks.

Ok, fesyen drg.Dlm lima2 member, aku suke tgk Sulli nye fesyen..sbb?Sulli akan pakai skirt..seres comey bg aku la..heee..then rambut drg pon unik style gaks.
















selain tu, fesyen yg sangat menarik perhation aku, kasut drg..heels drg mmg sgt comel ok..hehehe.aku mmg carik kasut ala2 yg drg pakai, tp tak jumpe2 plaks..kalu aku dpt, kompem rembat trs beli..ahaks.

Nak tgk performance drg? Douzo~~


video

p/s--berat badan dh naik, kene wat sesuatu kl nak pakai mcm drg ni..wakaka

No comments:

Post a Comment